Parkside Pyhä on suunniteltu luontoa kunnioittaen ja pohjoisen estetiikkaa hyödyntäen. Kestävä matkailu ja puhtaan luonnon vaaliminen ovat meille toiminnassamme erittäin tärkeitä arvoja. Parkside Pyhän rakennukset on suunniteltu kestämään aikaa ja arktisia oloja.
Valitsimme pääasialliseksi rakennusmateriaaliksi puun, niin sisä- kuin ulkotiloissa. Se on ekologinen, kestävä ja lämmin materiaali, joka tuo luonnollisen – ja hyvin suomalaisen - tunnelman. Puu on miellyttävä ja rennon tunnelman tuova materiaali, jota on myös miellyttävä koskettaa.
Kylpyhuoneessa ja eteisaulassa käytimme kivilaattoja, joiden pinta on pehmeä, muistuttaen veden huuhtomia rantakiviä. Laatat ovat myös turvallisia vieraillemme, koska ne estävät liukastumisia.
Sisutuksemme on yksinkertaisen tyylikäs. Käytimme sekä vaaleita että tummia sävyjä tuomaan hieman Lapin mystiikkaa ja toisaalta avaruuden ja tilan tuntua. Värisävyt saavat innoituksensa kaamoksen väreistä sekä kesän yöttömän yön valosta. Halusimme luoda vieraillemme lämpimän tunnelman pohjolan elementtejä hyödyntäen.
Meille kestävä kehitys ja luonnon huomioonottaminen kaikessa toiminnassamme on erittäin tärkeää. Parksiden Pyhän toiminta perustuu kestävän turismin vaalimiseen. Ja pyrimme kehittämään omaa toimintaamme tämän suhteen jatkuvasti.
Varaa huoneistosi
Saapuminen
Lähtö
Huoneistoja
Aikuisia
Lapsia
Kampanjakoodi