Varaa huoneistosi
Saapuminen
Lähtö
Huoneistoja
Aikuisia
Lapsia
Kampanjakoodi

Parkside Pyhä huoneistot

Uusi Parkside Pyhä sijaitsee Pyhätunturin hiihtokeskuksessa, Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston portilla. Kaikki Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Huoneistoihin voi laskea suoraan rinteestä ja lähin hissi on vain 20 metrin päässä. Murtomaahiihtoladut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Kansallispuiston läheisyys varmistaa pohjoisen luontokokemuksen suoraan omalta oveltasi.

Kansallispuistoon oveltasi

Pyhä-Luoston kansallispuisto sijaitsee vain 100 metrin päässä Parkside Pyhästä. Luontoelämykset odottavat huoneistosi ovella. Kansallispuisto retkien lisäksi voit nauttia pohjoisen taivaan upeista näkymistä omalla terassillasi.

Design

Parkside Pyhä on suunniteltu luontoa kunnioittaen, pohjoisen estetiikkaa hyödyntäen. Kestävä matkailu ja puhtaan luonnon vaaliminen ovat meille toiminnassamme erittäin tärkeitä arvoja. Parkside Pyhän rakennukset on suunniteltu kestämään aikaa ja arktisia oloja.

Saapuminen Pyhätunturille

Pyhätunturi sijaitsee Itä-Lapissa, kahden kunnan rajalla: Pelkosenniemen ja Kemijärven. Lähin lentokenttä on Rovaniemi, josta ajaa n. 1 t 45 min Pyhälle. Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Kemijärvellä (n. 45 min) ja Rovaniemellä. Pyhälle on helppo tulla, saavuit sitten omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

050 543 6627
info@parksidepyha.fi

Parkside Pyhä
Isokuru 9 -15
98530 Pyhätunturi

Saapuminen

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee lähimpänä Pyhätunturia. Rautatieasemista Kemijärvi ja Rovaniemi ovat lähimmät ja niiltä on myös säännöllinen SkiBus-yhteys tunturiin, samoin kuin Rovaniemen lentokentältä.

Majoittumisesi Parksidessa

Lämpimästi tervetuloa uuteen Parkside Pyhään. Lue lisää majoittumiseesi liittyvistä käytännön asioista.

Info

Käytännöllisiä vinkkejä lomaasi Pyhätunturilla.

Kansallispuisto kutsuu

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin. Ylväät tunturinlaet, syvät ja jylhät rotkot sekä laajat suoalueet eli tunturiaapat ovat alueelle tyypillistä maisemaa. Lähde retkelle nauttimaan hiljaisuudesta.

Retki Tiaislaavulle

Pyhä-Luosto kansallispuistoon pääset suoraan ulko-oveltasi! Lue vinkit helppoon ja mukavaan retkeen Tiaislaavulle!


Lue lisää

5 vinkkiä perhelomailuun Pyhällä

Parkside Pyhä sijaitsee aivan Pyhän perhemaailman vieressä. Lue vinkit koko perheen lomailuun!

Lue lisää

Koe revontulet omalta terassiltasi!

Jos hyvä tuuri käy, saatat lomasi aikana nähdä repolaiset. Ja mikäpäs olisi mukavampi tapa niitä ihastella kuin oman, lämpimän terassin suojista nojatuolissa istuen ja takan loimusta nauttien.


Lue lisää