Retkeile Suomen vanhimmassa kansallispuistossa suoraan oveltasi. 
Kansallispuiston portti ja retkeilyreittien lähtöpiste sijaitsee vain 100 metrin päässä Parkside Pyhästä. Suomen syvin ja monien mielestä vaikuttavin kuru, Isokuru, sijaitsee aivan nurkan takana.
Lapin vuodenajoista jokainen on omalla tavallaan hyvin vaikuttava. Kesällä yötön yö ja jatkuvasti korkealla taivaalla paistava aurinko hämmästyttää kulkijaa. Syksy tuo mukanaan upeat ruskan värit ja sadonkorjuuajan marjastajille, sienestäjille ja metsästäjille. Talvi on pisin vuodenaikamme ja se joka useimmat saa Lappiin lomalle. Lunta riiittää yleensä joulukuulta pitkälle toukokuulle, joten talviurheiluun on runsaasti mahdollisuuksia ja aikaa. Kevät aurinko lämmittää ja päivä on pitkä, mikä voisi olla upempi aika hiihtelyyn tuntureilla ja aapoilla.
Pyhän hiihtokeskus on sekin aivan ulko-ovellasi. Lähin hissi sijaitsee vain 20 metrin päässä Parkside Pyhästä. Vuonna 2017 Pyhän hiihtokeskus valittiin Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi. Pyhä palvelee niin suksilla kuin lumilaudallakin laskijoita entistäkin paremmin ja kestävän kehityksen ehdoilla. Pyhätunturi on Suomen ensimmäinen ja ainoa hiilineutraali hiihtokeskus. Maailmallakaan vastaavia ei ole montaa.
  • 9 hissiä, 15 rinnettä
  • PyhäExpress 6-hengen tuolihissi vie huipulle nopeasti ja mukavasti
  • Huippu 500 m, korkeusero 280 m
  • Pisin rinne 1800 m
  • Hissikapasiteetti 11 200 hiihtäjää tunnissa
  • Sama hissilippu käy myös Rukan hiihtokeskuksessa
Aukioloajat
Varaa huoneistosi
Saapuminen
Lähtö
Huoneistoja
Aikuisia
Lapsia
Kampanjakoodi