Lähtökohtana vastuullisuus ja paikallisuus.
Vähennämme energiankulutusta muun muassa säätämällä huoneistojen lämpötilan ja ilmanvaihdon optimaaliseksi. Käytössämme on energiatehokkaampi, hiilidioksidimittaukseen pohjautuva järjestelmä, jossa on automaattinen ilmamäärien ohjaus sekä lämmöntalteenotto. Käytämme myös markkinoiden tehokkaimpia led-valaisimia.
Meille on tärkeää hyödyntää myös uusinta teknologiaa tarjoamissamme palveluissa. Erityisen ylpeitä olemme sähkömoottorikelkoistamme, jotka mahdollistavat täysin äänettömät ja päästöttömät moottorikelkkasafarit. Hyödynnämme sähkökelkkojen latauksessa yösähköä ja tulemme tulevaisuudessa hyödyntämään kelkkojamme myös kulutuspiikkien tasaamiseen: purkamalla verkkoon tarpeen vaatiessa, siten edelleen energiankäyttöämme optimoiden.

Järjestämme myös asiakkaillemme erilaisia ulkoiluaktiviteetteja Pyhän alueella yhteistyökumppaneidemme kautta. Kaikki nämä palvelut ovat myös päästöttömiä. Mitä lähempää asiakas saa haluamansa palvelun, sitä vähemmän päästöjä.
Suoritamme itse huoneistojen liinavaatehuollon, mikä antaa meille mahdollisuuden työllistää suoraan paikallista väkeä ja eliminoi samalla liinavaatteiden kuljettamisesta syntyvät päästöt. Henkilökuntamme ydin on muodostettu paikallisista, jotka ymmärtävät ja arvostavat Lapin ympäristöä. Suurimman osan palveluista tuotamme itse ja loput yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.
Book your stay
Arrival
Departure
Apartments
Adults
Children
Campaign code